Köp online

Det är på tiden att byggvaruhusen har börjat leta sig ut på nätet och tack vare det så har även utbudet kring vissa saker också ökat t.ex. lekställningar / klätterställningar. Tyvärr så saknas det fortfarande en hel del butiker på nätet som säljer byggvaror, men inom de närmsta åren så kommer utbudet antagligen öka markant vilket är väldigt positivt för oss konsumenter.

Försök vara noga med att fundera vart du har tänkt sätta klätterställningen i trädgården. Det är bra om där är extra utrymme i fall den skulle byggas ut på något sätt och det är ännu bättre om du har en plats i trädgården där du kan ha bra uppsyn.

Det känns alltid extra tryggt om man kan ha någon form av uppsikt över sina barn, även om det bara är inom trädgården. Det känns alltid extra tryggt att klätterställningarna som säljs idag följer EUs säkerhetsregler vilket är en väldigt lång lista.

Var inte rädd för färdiga byggsatser där det krävs lite sågning och så vidare. Dessa byggsatser är väldigt enkla att bygga och manualerna är väldigt tydliga, det är inte IKEA-manualer som ibland är helt kryptiska.

Kommentarer inaktiverade.