Köp online

Det är på tiden att byggvaruhusen har börjat leta sig ut på nätet och tack vare det så har även utbudet kring vissa saker också ökat t.ex. lekställningar / klätterställningar. Tyvärr så saknas det fortfarande en hel del butiker på nätet som säljer byggvaror, men inom de närmsta åren så kommer utbudet antagligen öka markant vilket är väldigt positivt för oss konsumenter.

Buildor
Buildor har ett väldigt brett sortiment av lekställningar och klätterställningar. De säljer både enklare klätterställningar till enorma ställningar som är för offentliga lekplatser. Buildor säljer klätterställningar fråm Jungle Gym och Hy-Land.

Besök Buildor

Byggmax
De flesta känner nog till Byggmax, i alla fall de som bor i hus och har antagligen varit där och handlar varor någon gång. Även Byggmax har ett väldigt bra utbud av klätterställningar för barn och trädgård, allt från billigare modeller till stora gigantiska modeller.

Besök Byggmax

 

Var noga med vart klätterställningen ska placeras

Försök vara noga med att fundera vart du har tänkt sätta klätterställningen i trädgården. Det är bra om där är extra utrymme i fall den skulle byggas ut på något sätt och det är ännu bättre om du har en plats i trädgården där du kan ha bra uppsyn.

Det känns alltid extra tryggt om man kan ha någon form av uppsikt över sina barn, även om det bara är inom trädgården. Det känns alltid extra tryggt att klätterställningarna som säljs idag följer EUs säkerhetsregler vilket är en väldigt lång lista.

Var inte rädd för färdiga byggsatser där det krävs lite sågning och så vidare. Dessa byggsatser är väldigt enkla att bygga och manualerna är väldigt tydliga, det är inte IKEA-manualer som ibland är helt kryptiska.

Kommentarer inaktiverade.