Om sidan

Klätterställningar för barn har länge varit populärt och är än idag är de väldigt populära. En klätterställning är relativt stor och den kräver så klart sin plats i trädgården, men den gick mycket nöje under åren som barn / barnen växer upp.

Idag så satsar inte kommunerna lika mycket på offentliga lekplatser på grund av förstörelse / vandalism och det kostar väldigt mycket pengar att underhålla dessa lekplatser. Kommunerna är redan hårt belastade rent ekonomiskt vilket ofta leder till att lekplatser idag tas bort då det kostar för mycket.

Vi är övertygade om att privata klätterställningar kommer bli allt mer populärt, eller så kallade lekland som drivs av privata företag.

Klätterställning.nu kommer tipsa om enskilda produkter, men även butiker som säljer bra och säkra klätterställningar till bra priser. För många är det en dröm att bygga en egen klätterställning till sitt barn, men på grund av de låga priserna så är det näst in till omöjligt att bygga det billigare än färdiga byggsatser. Finns materialet gratis hemma så är det klart billigare. Risken med att bygga ett eget är att klätterställningen inte följer de säkerhetsaspekter som EU har tagit fram.

Vi kommer även publicera småtips kring montering då vissa märken eller modeller kräver en viss kunskap kring montering t.ex. att använda sticksåg / borrmaskin och så vidare. Alla typer av verktyg som krävs för att montera dessa klätterställningar är väldigt billiga att köpa in, detta är den billiga delen. Det krävs inga märkvärdiga saker heller så borrmaskiner för 3000kr är inte aktuellt till detta moment.

Partners

Läs mer om våra partners och länktips här.

Kommentarer inaktiverade.